Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΕΜΑΣ


Η εταιρεία μας  δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή  εμφιαλωμένων νερών και κρασιών υψηλής ποιοτικής ανάλυσης, καθώς και συσκευασμένων τροφίμων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Στόχος της Εταιρείας μας είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών της στις καθημερινά αυξανόμενες ανάγκες των πελατών, καθώς και η άριστη από κάθε άποψη εξυπηρέτησή τους. Οι διανομές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας με Ιδιόκτητα Φορτηγά Οχήματα της Εταιρείας.


ΠΟΙΟΤΙΚΑΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μοναδικής Ποιότητας Νερό

Tα νερά «Σαμαρίνα», «Τζουμέρκα», «Κωστηλάτας», που εμπορεύεται η εταιρεία μας, αναβλύζουν στις πηγές ορεινών περιοχών των Γρεβενών και Άρτας, υψόμετρου 1.450m έως 1.600m. Διαφέρουν από τα υπόλοιπα εμφιαλωμένα νερά του εμπορίου (επιτραπέζια, γεωτρήσεων), χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά τους. Είναι πλούσια σε κύρια άλατα και ιχνοστοιχεία, ευεργετικά για την υγεία μας και αγνά, αφού οι πηγές προέλευσής τους είναι υπόγειες και μας διασφαλίζουν ότι δεν έρχονται σε επαφή με ρυπογόνους παράγοντες. Βασικό πλεονέκτημα τους είναι η υψηλότατη ποιοτική τους ανάλυση, η οποία πιστοποιείται από τις Χημικές Αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους και του Ινστιτούτου Γεωλογικών – Μεταλλευτικών Ερευνών. Όλα τα παραπάνω μαρτυρούν την αγνότητα των φυσικών μεταλλικών νερών πηγής της εταιρίας μας, γι’αυτό και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Μοναδικής Ποιότητας Κρασιά

Τα κρασιά που εμπορευόμαστε παράγονται και εμφιαλώνονται με σεβασμό στη παράδοση και τα χαρακτηριστικά του τόπου, σε οινοποιείο μέσα στη ζώνη Π.Ο.Π (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) στη περιοχή Μεσενικόλα του Δήμου Πλαστήρα, χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένους τεχνολογικούς εξοπλισμούς, σε ανοξείδωτες δεξαμενές με οινοποιητές ελεγχόμενης θερμοκρασίας ζύμωσης. Το Οινοποιείο DOMAINE MONSIEUR NICOLAS είναι πιστοποιημένο με το Σύστημα Διαχείρισης Τροφίμων ISO 2200.
Οι ποικιλίες «Λιμνιώνας», «Μοσχάτο Αμβούργου», «Μαλαγουζιά», «Κυρά της Λίμνης», «Δύο Φεγγάρια», «Πολίχνης Οίνος», «Μεσενικόλα» και «Από Δύο Χωριά» ανθούν στους πρόποδες των Αγράφων, στη περιοχή Λίμνη Ν. Πλαστήρα και Μεσενικόλα Καρδίτσας, σε χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπελώνες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Νίκος Τάτσης

Ιδρυτης - Ιδιοκτητης

Ο Νίκος Τάτσης ενασχολείται συστηματικά με το κομμάτι του εμπορίου απο το 2005.Βασικές του επαγγελματικές δεξιότητες είναι η ανάγνωση και η αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των εμφιαλωμένων νερών και η γευσιγνωσία ποιοτικών εμφιαλωμένων κρασιών.

Λάζαρος Τάτσης

Ιδρυτης - Ιδιοκτητης

Ο Λάζαρος Τάτσης είναι χωροτάκτης πολεοδόμος μηχανικός, με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος και υδατικών πόρων. Ασχολείται επαγγελματικά με το κομμάτι του εμπορίου απο το 2010. Βασική του επαγγελματική δεξιότητα είναι η μελέτη και ανάλυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των εμφιαλωμένων νερών.



ΣΧΟΛΙΑ

Holisticly promote performance based strategic theme areas after professional catalysts.

Testimonial Katie Roberts
Katie Roberts
Customer Service

Holisticly promote performance based strategic theme areas after professional catalysts.

Testimonial Mike Anthony
Mike Anthony
Creative Director

Holisticly promote performance based strategic theme areas after professional catalysts.

Testimonial Sarah Parker
Sarah Parker
Lead Designer