ΠΟΙΟΙΕΙΜΑΣΤΕ

Η

εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών και κρασιών υψηλής ποιοτικής ανάλυσης, και συσκευασμένων τροφίμων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Διανέμουμε καθημερινά, άμεσα, με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό τα προϊόντα που επιλέγετε σε κάθε περιοχή της Κέρκυρας με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙΚΑΝΟΥΜΕ

Η

εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής και διανομής των προϊόντων που επιθυμείτε στο χώρο σας μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν της χονδρικής μας πώλησης, Σούπερ/Μίνι μάρκετ, ντελικατέσεν, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βίλες, γιοτ κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραγγελιες

Περιηγηθείτε στη σελίδα των προϊόντων μας και επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε προσθέτοντάς το στη λίστα παραγγελίας. Συμπληρώστε και αποστείλετε τη φόρμα παραγγελίας και αποκτήστε στο χώρο σας δωρεάν και χωρίς κόπο τα προϊόντα της αρεσκείας σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ

Υπηρεσιες

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, σας παρέχουμε υπηρεσίες διανομής στο χώρο σας, στις περισσότερες περιοχές της Κέρκυρας. Εξυπηρετούμε από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, διανέμοντας τα προϊόντα σας εντελώς δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιλες - Γιοτ

Αν απολαμβάνετε τις διακοπές σας ή πραγματοποιείτε ένα event στη βίλα ή το σκάφος σας, μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα ή αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας μας να λάβετε άμεσα τα προϊόντα που επιθυμείτε χωρίς χάσιμο χρόνου.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ

Premium Παραγγελιες

Οι ανάγκες και επιθυμίες ποικίλες, οι ουρανίσκοι απαιτητικοί. Γι’αυτό η εταιρία μας με ευελιξία προμηθεύεται ειδικά προϊόντα πρώτης διαλογής που δεν θα βρείτε στη σελίδα μας αλλά θα θέλατε να αποκτήσετε, γιατί η περίσταση και το γούστο σας απαιτούν.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ

ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

2134
ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


485
ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


640
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


74
ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑΠΕΛΑΤΕΣΜΑΣ